Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Poker Night 2014 Online Subtitrat
  Poker Night 2014 Online Subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Poker Night 2014 Online Subtitrat in Romana HD

Fiind lansat pe 20 noiembrie 2014, thrillerul poker night online subtitrat ne aduce o poveste cel putin interesanta in jurul unei simple partide de…poker!

Stan Jeter (Beau Mirchoff) este un poliţist care tocmai a fost promovat la rangul de detectiv. După ce este ridicat în slăvi public pentru eroismul de care a dat dovadă, el este invitat spre seară la „ritualul de iniţiere” unde trebuie să joace poker împreună cu alţi poliţişti veterani (personaje interpretate de actori precum Ron Perlman, Giancarlo Esposito sau Ron Eldard) care îi povestesc despre anii lor de experienţă acumulată pe străzile oraşului şi îi dau diverse sfaturi care să-l ajute să treacă prin situaţiile dificile care nu vor întârzia să apară.

Fiecare dintre ei au câte o poveste interesantă de spus cu privire la prinderea unui criminal periculos care le-a pus serioase probleme în capturarea sa. Aceste poveşti ne sunt transpuse şi nouă prin imagini din trecut cu protagoniştii care narează pe vremea când erau tineri. Dar Jeter are curând parte de o problemă mult mai presantă decât orice altă poveste auzită la această seară de poker. După ce pleacă de la poker, el răspunde unui apel de violenţă domestică, iar când ajunge acolo el este atacat şi lăsat inconştient.

După ce se trezeşte, el descoperă că se află închis într-un subsol şi este legat de un scaun, iar ştirile de la televizorul care se află lângă el relatează despre dispariţia lui din urmă cu trei zile. Răpitorul său mascat mai are o victimă alături de el, fiica unui poliţist pe nume Amy (Halston Sage). În momentele în care cei doi prizonieri încearcă să evadeze, poveştile pe care le-a auzit Stan de la partenerii lui se dovedesc a fi extrem de utile în încercarea lui de-a scăpa şi a o salva pe fată.

Filmul Poker Night 2014 Online Subtitrat in Romana este disponibil la noi fara intreruperi.

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)