Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Predators 2010, online subtitrat în Română
  Predators 2010, online subtitrat în Română
Categorie : ,
Vizioneaza Online

Film Predators este despre Royce care se trezeşte paraşutat într-o junglă necunoscută. El întâlneşte alţi câţiva oameni care au ajuns acolo în acelaşi fel: Un membru al cartelului mexican de droguri pe nume Cuchillo, soldatul Spetsnaz Nikolai, lunetista Forţelor de Apărare a Israelului Isabelle, ofiţerul revoluţionar african Mombasa, condamnatul la moarte Stans, membrul Yakuza Hanzo şi doctorul Edwin. Toţi sunt înarmaţi şi criminali periculoşi cu excepţia aparentă a lui Edwin, dar nimeni nu are habar despre cum au ajuns acolo şi motivul pentru care au fost aduşi. Grupul îl urmează pe Royce, despre care Isabelle suspectează că este un soldat de operaţiuni speciale transformat în mercenar.

În jungă, ei găsesc cuşti goale, plante cu o otravă neurotoxică pe care Edwin o colectează pe un bisturiu şi un soldat al Forţelor Speciale Americane mort. Ajunşi pe un teren mai înalt, ei regăsesc privind la un cer extraterestru şi realizează că nu sunt pe planeta pământ. Aceştia sunt atacaţi de o bestie extraterestră asemănătoare unui câine, iar Cuchillo este ucis. Supravieţuitorii evită o capcană în care ceva ce simulează vocea lui Cuchillo încearcă să-i atragă aproape de corpul său căzut. Royce presupune că se află pe o planetă rezervată jocurilor, unde oamenii sunt personajele vânate din acest joc.

Aceştia merg pe urmele creaturii care i-a atacat şi ajung la o tabără de vânătoare unde găsesc un Predator captiv. Alţi trei Predatori mai mari îi atacă, iar Mombasa este ucis în timp ce restul grupului reuşeşte să fugă. Isabelle dezvăluie faptul că ea a mai auzit de Predatori în trecut, dintr-un raport al singurului supravieţuitor din echipa Forţelor Speciale care s-a întâlnit în Guatemala cu un astfel de specimen în 1987. Apoi, ei dau peste Noland, un soldat singuratic ce a supravieţuit pe planetă ani buni reuşind să se ascundă prin tuneluri. El explică faptul că Predatorii îşi îmbunătăţesc abilităţile prin aducerea unor războinici şi/sau creaturi de pe alte planete pentru a-i vâna.

Urmareste online film Predators 2010, online subtitrat în Română la o calitate hd

SERVER 1

SERVER 2

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)