Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Seeds of Yesterday (2015) Online Subtitrat in Română
  Seeds of Yesterday (2015) Online Subtitrat in Română
Categorie :
Vizioneaza Online

Seeds of Yesterday 2015, film online HD, subtitrat în Română

La 13 ani distanţă de If There Be Thorns, Cathy şi Chris sosesc la Foxworth Hall, care a fost reconstruit de Bart, pentru petrecerea acestuia pricinuită de a 25-a sa aniversare. Bart a rămas obsedat de Malcolm şi are o relaţie rece cu mama şi unchiul lui din cauza incestului acestora. El chiar şi-a schimbat numele de familie în Foxworth pentru a păstra distanţa faţă de ei. Jory şi soţia lui, Melodie, sosesc pentru a anunţa că vor avea doi gemeni.

Cu excepţia lui Bart, toată lumea este încântată de vestea lor, însă el nu le împărtăşeşte sentimentul deoarece tânjeşte la soţia fratelui său. În ziua următoare, Cindy soseşte şi Bart o întâmpină cu dispreţ. La petrecere, Jory şi Cindy ţin un spectacol de balet pentru oaspeţi, dar Jory are parte de un accident care-l lasă paralizat de la talie în jos şi îi sfârşeşte cariera de dansator. Melodie este tulburată deoarece nu poate trăi cu un soț care nu poate dansa sau face dragoste cu ea.

Pe măsură ce lunile trec, cu Jory în spital și Melodie depresivă, Bart profită de vulnerabilitatea ei și o seduce. Când Jory se întoarce acasă, testamentul lui Corrine este citit, iar Bart este furios să afle că va moșteni proprietatea Foxwort doar după ce va împlini vârsta de 35 de ani, ceea ce înseamnă că va rămâne Chris cel care va avea controlul asupra banilor. Cathy descoperă aventura dintre Bart și Melodie, ceea ce o face să o amenințe pe aceasta că-i va ruina viața dacă nu va fi aproape de Jory în aceste momente grele.

Urmăreşte online filmul Seeds of Yesterday 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)