Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Shelter – Adăpostul 2014 Online Subtitrat in Romana
  Shelter – Adăpostul 2014 Online Subtitrat in Romana
Categorie :
Vizioneaza Online

Shelter – Adăpostul 2014, film online HD, subtitrat în Română

Anthony Mackie interpretează un bărbat de naţionalitate nigeriană pe nume Tahir care se află în America şi rămâne acolo în ciuda faptului că viza de şedere i-a expirat. Jennifer Connelly, pe de altă parte, interpretează o dependentă de heroină pe nume Hannah care a ajuns în stradă din cauza acestui viciu. Ea ajunge chiar în situaţia de-a încerca să-şi ia zilele, însă tentativa ei este oprită de către Tahir şi astfel are loc prima lor întâlnire după o perioadă în care el a urmărit-o îndeaproape atunci când a văzut că poartă geaca lui ce fusese furată.

Amândoi hoinăresc pe străzile din Manhattan deloc primitoare sau de vis. Deşi au mari greutăţi, ei îşi duc traiul de pe o zi pe alta. Tahir câştigă ceva mărunţiş cântând pe stradă la o tobă artizanală în timp ce Hannah preferă să se oprească prin intersecţiile aglomerate cu un afiş în mână pe care scrie „eram cineva odată”. Cu bunele maniere ale lui Tahir şi bunătatea lui îi câştigă încrederea lui Hannah, devenind curând o echipă.

Cei doi îşi petrec mult timp împreună şi în cele din urmă ajung să se îndrăgostească unul de altul, iar relaţia lor progresează foarte mult atunci când dau peste o casă luxoasă ai cărei locatari se întâmplă să fie plecaţi în vacanţă şi au lăsat uşa descuiată. Ei profită de ocazie şi se răsfaţă pentru câteva momente pe care şi-ar dori să le trăiască mereu şi încearcă să vadă cum este să fii din nou uman, bucurându-se de micile răsfăţuri pe care le considerăm banale.

Urmăreşte online filmul Shelter – Adăpostul 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)