Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Simone - S1m0ne 2002 - filme online hd subtitrat in Romana
  Simone – S1m0ne 2002 – filme online hd subtitrat in Romana
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Simone – S1m0ne 2002 – filme online hd subtitrat in Romana

Când Nicola Anders (Winona Ryder), actriţa preferată a regizorului Viktor Taransky (Al Pacino), refuză să termine filmul la care lucrează, Taransky este nevoit să găsească o înlocuitoare. Clauzele contractuale îi împiedică pe producători să folosească imagina ea în film, aşa că Taransky trebuie să refilmeze toate scenele cu noua actriţă. În loc să facă asta, Viktor experimentează cu un nou program pe calculator pe care l-a moştenit de la o veche cunoştinţă pe nume Hank Aleno (Elias Koteas).

Prin intermediul acestui program el este capabil să creeze o femeie generată pe calculator pe care s-o folosească pe post de actriţă principală. Viktor îşi numeşte actriţa virtuală „Simone”, un nume derivat din titlul programului pe calculator, Simulation One. Introdusă în film, Simone (Rachel Roberts) oferă o interpretare de excepţie, fiind controlată cu exactitate de Viktor. Filmul devine la rândul său un adevărat hit, iar studioul şi lumea întreagă rostesc aceeaşi întrebare: „Cine este Simone”?

La început, Viktor este ezitant şi cere ca intimitatea ei să fie respectată, dar acest lucru nu face decât să intensifice interesul presei faţă de ea. Viktor apoi intenţionează să dezvăluie secretul după cel de-al doilea film pe care îl va realiza cu ajutorul ei. Pentru a satisface curiozitatea, el execută mai multe cascadorii ambiţioase bazându-se pe inducerea în eroare şi tehnologiei de efecte speciale cinematografice. În cele din urmă, această mascaradă se intensifică până în momentul în care începe să ofere interviuri în direct dintr-o locaţie izolată concepută şi ea pe calculator.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)