Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Smokin’ Aces 2: Assassins’ Ball, online subtitrat în Română
  Smokin’ Aces 2: Assassins’ Ball, online subtitrat în Română
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

In Smokin’ Aces 2: Assassins’ Ball 2010 (Aşii din mânecă 2: Balul asasinilor) online subtitrat este un film de actiune,comedie este plasat înaintea evenimentelor din primul film, acesta ni-l prezintă pe Walter Weed este un funcţionar nebănuitor de la FBI despre care se afla că este ţinta unei tentative de asasinare. Misteriosul Hal Leuco a angajat mai mulţi asasini pentru a-l elimina pe Weed în data de 19 aprilie la ora exactă 03:00. Printre aceşti asasini se număra Ariella Martinez, o femeie fatală care îşi ucide victimele cu otrăvuri exotice; Finbar „Chirurgul” McTeague, cunoscut pentru brutalitatea lui şi felul în care îşi torturează victimele; familia Tremor şi Lazlo Soot, din primul film, maestru al deghizărilor.

O unitate FBI condusă de agentul special Zâne Baker îl duce pe Weed la un bar din Chicago pentru a-l ţine departe de asasini. Acest bar, deţinut de agentul Malcolm Little, are un bunker sub el şi mai multe linii de apărare care stau între asasini şi Weed. La suprafaţă, agenţii Dominic Dumare, Little, Abrego, Salermo şi o întreagă unitate de agenţi FBI se dau drept personal în cadrul barului.

Asasinii pătrund în oraş fiecare prin mijloacele sale diferite, fiind pregătiţi să respecte acel termen limită la care trebuie să elimine ţinta. McTeague şi Martinez se întâlnesc la bar în timp ce membrii familiei Tremor ucid agenţii de peste drum de bar şi se pregătesc să dea buzna. Soot ucide la rândul său un agent şi reuşeşte să se deghizeze în aşa fel încât să capete acces la bunker. Cu opt minute înainte de termenul limită McTeague şi Martinez colaborează pentru a crea o situaţie de luare de ostatici pentru a sparge „zidul” format din agenţii FBI.

Urmăreşte online filmul Smokin’ Aces 2: Assassins’ Ball 2010 (Aşii din mânecă 2: Balul asasinilor), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)