Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

The Snow Walker 2003, online subtitrat 720p
  The Snow Walker 2003, online subtitrat 720p
Categorie : ,
Vizioneaza Online

The Snow Walker 2003 (Drum în zăpadă), film online HD, subtitrat în Română

În vara anului 1953, pilotul canadian Charlie Halliday (Barry Pepper), un fost pilot de bombardier în cel de-al Doilea Război Mondial, face un zbor de rutină în Golful Queen Maud din Oceanului Arctic atunci când dă peste nişte Inuiti care îi cer ajutorul. Aceştia călătoresc cu o tânără femeie pe nume Kanaalaq (Annabella Piugattuk) care suferă de-o boală grea şi îi cer lui Charlie să o ducă pe calea aerului către un spital. Charlie suspectează că fata ar suferi de tuberculoză.

La început el refuză să o ducă pe fată, însă când aceştia îi oferă în schimb nişte lucruri de mare valoare, el acceptă ezitant să o ducă la Yellowknife. Pe parcursul zborului, aeronava lui începe să aibă nişte probleme la motor şi este nevoit să aterizeze forţat pe ţărmul unui lac glacial. Charlie şi Kanaalaq sunt teferi, însă aeronava este distrusă şi nu mai poate fi utilizată, iar problema este accentuată de faptul că nici radioul nu poate fi folosit pentru a chema ajutoare.

Mai mult decât atât, el a deviat cu câteva sute de mile de la traseul pe care îl stabilise iniţial, aşa că orice tentativă de salvare una imposibilă deoarece nimeni nu ar şti unde să caute cu exactitate. Charlie este copleşit de un sentiment de panică şi o priveşte pe tânăra sa însoţitoare drept o povară nedorită. El estimează că s-ar afla cam la 160 de kilometri depărtare de cel mai apropiat oraş. Crezând că şansele de supravieţuire sunt aproape nule dacă vor sta amândoi să aştepte lângă aeronavă, Charlie o lasă pe fată singură şi el pleacă să caute ajutor, însă descoperă că este total nepregătit pentru provocările pe care i le aruncă în cale acest mediu aspru şi necruţător.

Urmăreşte online filmul The Snow Walker 2003 (Drum în zăpadă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)