Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Solitary Man – Singuraticul 2009 online subtitrat în Română
  Solitary Man – Singuraticul 2009 online subtitrat în Română
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Solitary Man 2009 (Singuraticul), film online HD, subtitrat în Română

Ben Kalmen (Michael Douglas) este un vânzător de maşini de succes care se duce la vizita medicală anuală şi doctorul îi spune că trebuie să facă nişte analize mai amănunţite la inimă din cauza unor „iregularităţi” din EKG. Vreo şase ani mai târziu, norocul lui Ben s-a schimbat drastic. El ia medicamente în continuu, dar nu a dorit să facă acele analize care i s-au cerut şi simţul său pierdut de „imortalitate” l-a trimis într-o spirală autodistructivă.

El a ajuns falit şi împrumută bani de la fiica lui, Susan (Jenna Fischer), încă nefiind dispus să accepte că are o vârstă înaintată, îşi ignoră problemele de la inimă şi are un apetit sexual foarte dezvoltat. Ben, care şi-a înşelat deseori soţia, Nancy Kalmen (Susan Sarandon), o acompaniază la facultate pe Allyson (Imogen Poots), fiica în vârstă de 18 ani a noii sale iubite, Jordan Karsch (Mary-Louise Parker), deoarece este foarte bine văzut acolo şi speră să o ajute să intre mai uşor.

În campus, Ben se întâlneşte cu un student impresionant pe nume Daniel (Jesse Eisenberg), care îi apreciază înţelepciunea şi sfaturile oferite. Mai târziu în acea noapte, Ben şi Allyson se culcă împreună. Înapoi în New York, Ben îşi exprimă dorinţa de-a continua relaţia cu Allyson, însă aceasta refuză şi spune că a fost doar un experiment unic cu un bărbat mai în vârstă şi a tăiat de pe „lista” ei fantezia cu „tăticul”. Frustrată de Ben, Allyson îi povesteşte mamei sale despre aventura lor şi aceasta întrerupe orice relaţie cu el, lăsându-l cu mari dificultăţi financiare.

Urmăreşte online filmul Solitary Man 2009 (Singuraticul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)