Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Stare de asediu 1998 Online Subtitrat
  Stare de asediu 1998 Online Subtitrat
Categorie : ,
Vizioneaza Online

The Siege – Stare de asediu 1998, film online HD, subtitrat în Română

După bombardarea unei aşezări militare americane din Orientul Mijlociu, Guvernul American orchestrează capturarea celui care se crede că a fost în spatele atacului, Şeicul Ahmed bin Talal. În New York, Agentul Special FBI Anthony Hubbard (Denzel Washington) şi partenerul său american de origini libaneze Frank Haddad (Tony Shalhoub) sunt informaţi despre deturnarea unui autobuz plin de pasageri la bordul căruia se regăseşte şi un dispozitiv exploziv. Bomba se dovedeşte a fi una falsă, iar teroriştii reuşesc să scape.

Hubbard intră într-un conflict cu agentul CIA Elise Kraft (Bening). Hubbard arestează un suspect de terorism şi pe Kraft. După aceea, o altă ameninţare teroristă se iveşte şi autobuzul MTA este ţinta unei bombe. Când FBI-ul capturează persoana care se pare că a înlesnit sosirea teroriştilor, însă Kraft susţine că el însuşi nu este un terorist şi insistă că asigurarea în continuare a libertăţilor oamenilor este vitală pentru ancheta lor. În cele din urmă, FBI-ul identifică şi se duce la o ascunzătoare ce aparţine teroriştilor asociaţi cu atacurile.

Cu toate acestea, câteva zile mai târziu, o nouă celulă teroristă lansează un nou atac mult mai devastator decât precedentele. După aceea, ei atacă o şcoală elementară unde iau mai mulţi ostatici. La scurtă vreme după, un alt kamikaze produce o deflagraţie care curmă vieţile a peste 600 de oameni. În ciuda obiecţiilor, Preşedintele Americii declară legea marţială şi mai multe forţe militare sunt detaşate către Brooklyn pentru a încerca să dea de urmele celor care produc atacurile şi a-i distruge o dată pentru totdeauna înainte de-a apuca să mai curme vieţile civililor americani.

Urmăreşte online filmul The Siege – Stare de asediu 1998, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)