Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Teeth - Dinţi 2007, film online subtitrat
  Teeth – Dinţi 2007, film online subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Dawn O’Keefe (Jess Weixler) este o adolescentă purtătoare de cuvânt pentru un grup de Creştini denumit drept „The Promise” (Promisiunea). Ea participă la aceste întruniri împreună cu doi prieteni, Alisha (Julia Garro) şi Phil (Adam Wagner). Într-o noapte, după ce ţine un discurs, ea este prezentată lui Tobey (Hale Appleman), pe care-l consideră ca fiind atrăgător. Cei patru încep să iasă împreună ca grup. Dawn are fantezii în legătură cu Tobey şi se visează căsătorindu-se cu el, cu toate că după ce recunosc atracţia reciprocă ei hotărasc să nu se mai întâlnească.

Cu toate acestea, atracţia este mai puternică decât voinţa lor şi cedează ducându-se împreună să înoate. După ce înoată, ei merg într-o peşteră unde încep să se sărute, însă în timp ce fac asta Dawn devine agitată şi nu doreşte să continue, dar Tobey nu cedează şi încearcă s-o violeze. Acesta devine agresiv faţă de ea şi o loveşte cu capul de pământ, iar în timp ce este ameţită de la lovitură Tobey încearcă să-şi ducă intenţia la bun sfârşit.

Dawn ripostează într-un mod cu totul şi cu totul neobişnuit, reuşind să scape din mâinile sale. După o întrunire a grupului, Dawn se întâlneşte cu colegul ei de clasă Ryan (Ashley Springer); cei doi discută şi acesta din urmă o conduce acasă. Deoarece şi-a pierdut inelul purităţii, Dawn se întoarce la locul unde a înotat cu Tobey şi, odată ajunsă acolo, face o descoperire tulburătoare. Ea începe apoi să facă unele cercetări cu privire la modul extrem în care a reacţionat atunci când Tobey a încercat să o violeze.

Urmăreşte online filmul Teeth – Dinţi 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)