Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Tell No One 2006 Online Subtitrat in Română
  Tell No One 2006 Online Subtitrat in Română
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Tell No One 2006 (Să nu spui nimănui), film online HD, subtitrat în Română

Alexandre Beck este un doctor care începe să-şi repună viaţa în ordine după ce soţia lui, Margot, a fost ucisă de un criminal în serie. Opt ani mai târziu, Alex se descurcă bine însă ajunge să fie implicat într-o crimă dublă şi o mulţime de dovezi îl indică pe el ca fiind făptaşul – asta în ciuda faptului că el nu are nici cea mai vagă idee despre acest lucru. În aceeaşi zi, Alex primeşte un mail ce pare să fie din partea lui Margot.

În acest mail este inclus un link spre un videoclip de supraveghere care o prezintă pe răposata lui soţie fiind vie şi nevătămată. În mesajul respectiv, Alex este avertizat că sunt supravegheaţi amândoi. El se străduieşte să se menţină mereu cu un pas înaintea celor care îl urmăresc, în timp ce nişte asasini îi intimidează prietenii să le spună tot ce ştiu despre Alex în speranţa că vor reuşi sa-l găsească mai uşor.

Între timp, sora lui Alex, Anne, o convinge pe soţia ei bogată, Helene, să angajeze un avocat de renume care să se ocupe de cazul lui. Margot este, cu adevărat, în viaţă şi ea se străduieşte să aranjeze o întâlnire cu Alex trimiţându-i un email pe care trebuie să-l citească la un internet caffe pentru a nu fi spionat. Înainte de această întâlnire, un mandat de arestare este emis pe numele lui Alex după ce o prietenă de-a lui este ucisă şi tot lui i-a fost înscenată crima. Alex, urmărit de poliţie, este salvat de Bruno, un ganster care simte că îi este dator.

Urmăreşte online filmul Tell No One 2006 (Să nu spui nimănui), cu subtitrare în Română și calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)