Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

The Amityville Horror (2005), online subtitrat în Română
  The Amityville Horror (2005), online subtitrat în Română
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

În anul 1974, Ronald DeFeo, Jr. şi-a ucis familia în casa lor din Amityvile, New York. El a susţinut că a fost convins de nişte voci pe care le auzea în casă să îşi ucidă familia. Un an mai târziu, cuplul căsătorit format din George (Ryan Reynolds) şi Kathy Lutz (Melissa George) se mută în această casă împreună cu cei trei copii ai lui Kathy proveniţi dintr-o altă căsnicie, Billy, Michael şi Chelsea (Chloë Grace Moretz). Familia începe curând să aibă parte de fenomene paranormale în casă.

Chelsea susţine că s-a împrietenit cu o fetiţă pe nume Jodie, un nume pe care l-a purtat şi unul dintre copiii ucişi de DeFeo. Într-o zi, cuplul hotărăşte să iasă pe afară şi angajează un babysitter să aibă grijă de cei trei copii pe perioada cât sunt ei plecaţi. Când babysitterul, Lisa, soseşte la ei acasă, ei află că aceasta a fost angajată şi în urmă cu ceva ani să aibă grijă de copiii familiei DeFeo.

Lisa îi povesteşte lui Billy despre crimele care s-au petrecut în casa lor. Când se duce în camera lui Chelsea, aceasta îi spune că este o babysitteră rea şi susţine că ştie acest lucru de la Jodie. Lisa începe să o admonesteze pe Jodie şi să susţină că ea este motivul pentru care a fost concediată. După aceea, Billy o provoacă pe Lisa să intre în dulap (acelaşi în care Jodie a fost ucisă) şi rămâne blocată acolo. După câteva secunde, ea se întâlneşte cu Jodie însăşi şi cere cu disperare să iasă din dulap. În drum spre spital, ea îi spune lui Kathy că a văzut-o pe Jodie şi aceasta cere preotului local să ţină o slujbă pentru a preveni eventualele noi întâmplări paranormale.

Urmăreşte online filmul The Amityville Horror 2005, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)