Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

The Big Wedding 2013, online subtitrat 720p
  The Big Wedding 2013, online subtitrat 720p
Categorie :
Vizioneaza Online

The Big Wedding 2013 (Nuntă cu peripeţii), film online DVDRip, subtitrat în Română

Don şi Ellie sunt divorţaţi de mai bine de 20 de ani, dar nu au încetat niciodată să se iubească unul pe celălalt din moment ce au trei copii împreună – Lyla, Jared şi Alejandro (care a fost adoptat din Columbia). Don este acum împreună cu Bebe, cea mai bună prietenă a lui Ellie de pe vremuri, şi cu ocazia căsătoriei lui Alejandro, acesta îi roagă pe cei doi să pretindă că încă sunt căsătoriţi pentru că mama biologică a lui Alejandro (care va veni şi ea la nuntă) este foarte religioasă şi nu crede în divorţ. Cei doi acceptă să facă acest compromis pentru următoarele trei zile, dar Bebe este vizibil deranjată de aranjament.

Filmul „The Big Wedding” este o comedie romantică regizată de Justin Zackham şi se doreşte a fi un remake al franţuzescului „Mon frère se marie” (Fratele meu se căsătoreşte) din anul 2006, scris de Jean-Stéphane Bron şi Karine Sudan. Pentru a se asigura că această variantă americană a filmului va avea un succes mai mare decât cea franţuzească, regizorul a ales o distribuţie fenomenală, cu actori care au scris istorie în cinematografie, precum Robert De Niro, Robin Williams, Diane Keaton sau Susan Sarandon, şi actori mai tineri, dar foarte îndrăgiţi, cum ar fi Katherine Heigl, Amanda Seyfried, Topher Grace şi Ben Barnes.

În ciuda acestei distribuţii, filmul nu a fost primit foarte bine de publicul american, şi nu numai, iar încasările obţinute de la premieră şi până acum nu s-au ridicat la aşteptările iniţiale, ba n-au acoperit nici măcar costurile de producţie. Aşadar, dacă e să ne referim strict la aspectele economice, acest film este considerat un eşec, dar să vedem, poate a avut ghinionul să se lanseze într-o perioadă când „Fast and Furious”, „Iron Man 3” şi „The Hangover” au captat atenţia întregului public

Urmăreşte online filmul The Big Wedding 2013 (Nuntă cu peripeţii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)