Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

The Blues Brothers 1980 online subtitrat
  The Blues Brothers 1980 online subtitrat
Categorie : , , ,
Vizioneaza Online

„Joliet” Jake Blues (John Belushi) este eliberat din închisoare după ce a petrecut acolo o sentinţă de trei ani primită pentru jaf armat. Jake este iritat de apariţia fratelui său Elwood (Dan Aykroyd) cu o maşină ponosită cu care vine să-l ia de la poarta închisorii şi nu cu un Cadillac pe care cei doi îl deţineau înainte de a intra la puşcărie. Cei doi fraţi merg la casa unde au crescut, un orfelinat romano-catolic, şi află de la fosta profesoară, Sora Mary Stimata, că va fi închis dacă nu se plătesc taxele în valoare de 5 mii de dolari.

Fraţii merg apoi la o biserică evanghelică unde au o revelaţie: să-şi reformeze ritmul şi trupa de muzică blues. Elwood numeşte asta drept o „misiune de la Dumnezeu”. În acea noapte, Elwood trece fără să îşi dea seama pe lumina roşie a semaforului şi este prins de doi poliţişti care îi iau permisul. Când aceştia încearcă să îl aresteze, el accelerează şi scapă prin Dixie Square Mall, distrugând totul între timp.

Pe când fraţii ajung acasă unde locuieşte Elwood, o femeie misterioasă lansează asupra lor un atac cu bazooka, însă cei doi scapa teferi. În ziua următoare, ea detonează o bombă care distruge clădirea, însă nici aceasta nu le produce daune fizice celor doi şi îi scapă de arest. Jake şi Elwood încep să caute membrii trupei. În timp ce încearcă să stabilească un spectacol, femeia misterioasă distruge cabina telefonică pe care o folosea Jake, împiedicându-l să stabilească acel spectacol în avans.

Urmăreşte online filmul The Blues Brothers 1980 (Fraţii Blues), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)