Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

The Borgias (2011-2013) Online Subtitrat
  The Borgias (2011-2013) Online Subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

The Borgias este un film istoric , drama si mister regizat de catre Neil Jordan dupa un scenariu care ai si apartine si ai are in rolurile principale pe urmatorii actori : Jeremy Irons, François Arnaud, Holliday Grainger .
Familia Borgia este un serial drama istorica-ficțiune creată de Neil Jordan; a debutat în 2011 și a fost anulat în 2013.
Filmul serial The Borgias online este situat în jurul secolului al 16-lea și urmează a familiei Borgia, un dinastie italiană de origine spaniolă.
Se joaca Jeremy Irons ca Papa Alexandru al VI-lea cu François Arnaud ca Cesare, Holliday Grainger ca Lucrezia, David Oakes ca Juan, și Aidan Alexander ca Gioffre Borgia. Colm Feore, de asemenea, joacă ca Cardinalul della Rovere.
The Borgias online subtitrat este unul din frumoasele filme seriale genul crime pe care il recomand tuturor celor care iubesc istoria si vor sa afle mai multe despre ce se intampla pe timpuri .
The Borgias online subtitrat romana urmareste ascensiunea familiei Borgia la apogeul Bisericii Romano-Catolice și luptele lor de a menține controlul asupra puterii. La începutul primului sezon descrie alegerea lui Rodrigo Borgia a papalității prin simonie și luare de mită, cu ajutorul fiului său, Cesare. Triumful în conclav papal de Borgia, care devine Papa Alexandru al VI-lea, enrages rivalii săi în Colegiul Cardinalilor, dintre care unii decid să complot împotriva lui. Cu ajutorul familiei sale, Alexander ia pe dușmanii săi în timp ce izbitoare alianțe cu alte puteri europene pentru a consolida poziția.
Între timp, marele rival al lui Alexandru, Cardinalul Della Rovere, călătorește peste Italia și Franța să caute aliați pentru a depune papei. El reușește să convingă regele Carol al VIII-lea al Franței să-l ajute în eliminarea Papa Alexandru, în schimbul pentru a sprijini pretențiile regelui pe tron ​​din Napoli, un aliat al Borgia „prin căsătorie. Sezon culminează cu Charles și armata sa, însoțit de Della Rovere, marș la Roma și în cele din urmă vin la un cap cu familia Borgia.
Filme seriale subtitrate romana cu un scenariu deosebit , actori foarte buni si efecte speciale si cu imagine clara , sonorizare foarte buna plus subtitrare in limba romana adecvata , acest serial este in format full HD 1080p ,realizate excelent va invitam astazi sa vedeti pe acest site si va dorim tuturor vizionare placuta .

The Borgias Sez 1 , episoadele sunt puse in rand de la 1 la 9 .

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)