Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

The D Train (2015) Online Subtitrat
  The D Train (2015) Online Subtitrat
Categorie :
Vizioneaza Online

The D Train 2015 este un film de comedie si actiune scris si regizat de Paul și Andrew Jarrad Mogel în debutul regizoral , in rolurile principale avand pe Jack Black si pe James Marsden.
The D Train 2015 online a avut premiera la Festivalul de Film Sundance 11 la 23 ianuarie 2015, și a fost lansat în Statele Unite pe 8, 2015 IFC Films .
Unul din cele mai noi filme online subtitrate romana genul comedie cu un scenariu foarte interesant si foarte multe faze haioase pe care il recomand cu mare placere tuturor .
Dan Landsman (Jack Black) este președintele auto-proclamat al Comitetului absolventi de liceu său.
În timp ce de planificare pentru a douăzecea reuniunea el are ideea de a convinge Oliver Lawless (James Marsden), cel mai popular tip din clasa sa absolvire, să se întoarcă, gândindu-se că acest lucru va face oamenii doresc să participe.
The D Train 2015 online subtitrat continua si il aduce in prim plan pe Dan Landsman (Jack Black) care și-a petrecut viața joacă după reguli, construirea unei case cu soția Stacey (Kathryn Hahn) și cei doi copii. El lucrează un loc de muncă plictisitoare la o agenție de consultanță cu șeful său Luddite (Jeffrey Tambor), și ține nopțile ocupat cu grupul său absolventi de liceu, ceea ce face planuri pentru partid reuniune 20 ani. Respinsă de toți cei din jurul lui, Dan trapele ideea de a asigura participarea la rece coleg tip Oliver Lawless (James Marsden), care a devenit un actor luptă în reclame de protecție solară. Plănuirea o minciună pentru a asigura gratuit de călătorie la Los Angeles, Dan încearcă să atragă Oliver înapoi la școală pentru week-end, doar pentru a găsi propriile obsesii cu omul enigmatic preluarea controlului de simțul bun. Dupa care se confrunta un weekend sălbatic cu Oliver, Dan este nevoit să se întoarcă acasă și să curețe mizeria el a făcut din viața sa o dată extrem de rutină.
The D Train 2015 online subtitrat romana poate fi vizionat pe acest site in format full HD 1080p bluray cu imagine clara si sonorizare foarte buna si cu subtitrare in limba romana , unul din acele filme noi pe care sigur nu vrei sa-l ratezi .

Server 2

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)