Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

The Devil Inside 2012, online subtitrat in romana
  The Devil Inside 2012, online subtitrat in romana
Categorie :
Vizioneaza Online

In The Devil Inside hd gratis subtitrat În data de 30 octombrie, 1989, Maria Rossi (Suzan Crowley) a comis o triplă crimă în timpul unei şedinţe de exorcizări la care a fost supusă. Biserica Catolică s-a implicat în acest caz şi de atunci Maria a fost internată într-un spital catolic de psihiatrie din Roma. O anchetă jurnalistică şi una a poliţiei arată că aceasta a omorât trei clerici. Fiica ei, Isabella, a aflat despre crimele comise de ea de la tatăl ei, care a murit la trei zile după ce i-a dat vestea.

20 de ani mai târziu, Isabella (Fernanda Andrade), este în proces de-a filma un documentar despre exorcism şi, pentru a afla mai multe lucruri despre mama ei, ea vizitează o şcoală din Roma. Ea se întâlneşte cu doi preoţi, Ben (Simon Quarterman) şi David (Evan Helmuth), care o iau cu ei atunci când urmează a face o exorcizare asupra lui Rosalita (Bonnie Morgan). Ei aduc şi echipamente medicale pentru a stabili clar dacă e o posesiune sau boală mintală.

Rosalita începe să-i atace după ce face mai multe remarci obscene în diverse limbi şi accente. Ea o strigă pe Isabella pe nume, chiar dacă nu ar avea de unde să-l ştie în mod normal. În cele din urmă, ei reuşesc s-o aducă sub control. Atunci când Isabella merge să-şi viziteze mama aflată în azil, ea descoperă că Maria vorbeşte cu accente diferite şi are mai multe picturi pe pereţi. De asemenea, are nişte cruci inversate încrustate pe mâini şi prin interiorul buzei de jos. Maria îi spune fiicei sale că uciderea unui copil este în afara voinţei Domnului – aceasta a avut un avort în urmă cu câţiva ani, iar mama ei nu avea de unde să ştie aşa ceva.

Urmărește online filmul The Devil Inside 2012 (Diavolul din tine), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)