Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

The End of the Affair 1999, filme online subtitrat în Română
  The End of the Affair 1999, filme online subtitrat în Română
Categorie : ,
Vizioneaza Online

The End of the Affair 1999 (Sfârşitul Aventurii), film online HD, subtitrat în Română

Romancierul Maurice Bendrix (Ralph Fiennes) narează filmul pe măsură ce începe o carte cu replica: „acesta este un jurnal de ură.” Într-o noapte ploioasă din Londra anului 1946, Bendrix are parte de-o întâlnire întâmplătoare cu Henry Miles (Stephen Rea), soţul fostei sale amante, Sarah (Julianne Moore), cu care a încheiat aventura brusc în urmă cu doi ani. Obsesia lui Bendrix faţă de Sarah se reaprinde, cedând sentimentului de gelozie şi încearcă să îşi croiască drum înapoi în viaţa femeii.

Pe măsură ce povestea se desfăşoară în ’46, imagini din trecut sunt prezentate în care Bendrix şi Sarah îşi încep aventura în timpul războiului. Henry îi spune lui Bendrix că el crede că Sarah are o aventură, aşa că Bendrix îl angajează pe Parkis (Ian Hart) pentru a investiga mai în detaliu. Sarah îi cere lui Bendrix să se întâlnească pentru a discuta despre Henry şi tentativa lor de interacţiune este într-un contrast puternic cu pasiunea pe care o împărtăşeau în urmă cu mai mulţi ani.

El află de la Parkis că Sarah a avut vizite regulate la un preot sub pretextul că merge la dentist, iar Bendrix devine extrem de gelos. De asemenea, aceste crize de gelozie le-a avut şi în trecut atunci când i-a cerut de mai multe ori să-l părăsească pe Henry. Cu toate că Sarah şi Bendrix par să se iubească, aventura lor se sfârşeşte abrupt atunci când o bombă loveşte în apropierea lor. El este rănit, însângerat, dar viu şi fără daune serioase, iar când se duce la ea Sarah este şocată că este încă în viaţă. Lui Bendrix i se pare că Sarah este dezamăgită că a supravieţuit.

Urmăreşte online filmul The End of the Affair 1999 (Sfârşitul Aventurii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)