Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

The Happening 2008, filme online DVDRip, subtitrat in Romana
  The Happening 2008 Online Subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

The Happening 2008 (Întâmplarea), film online DVDRip, subtitrat în Română

În Central Park din New York oamenii încep să comită sinucideri în masă. La început se consideră că acest lucru se petrece din cauza unui atac terorist cu arme biologice, comportamentul răspândindu-se prin întreaga regiune de est a Statelor Unite. Elliot Moore (Mark Wahlberg), un profesor de ştiinţă din Philadelphia, aude despre atacuri şi hotărăşte să ia trenul pentru a se duce în Harrisburg împreună cu soţia lui, Alma (Zooey Deschanel). Ei sunt însoţiţi de prietenul lui, Julian, şi de fiica acestuia în vârstă de opt ani, Jess.

Soţia lui Julian este blocată în Philadelphia, dar au stabilit să se întâlnească toţi în Harrisburg. Trenul pierde toate contactele radio în drum spre destinaţie şi se opreşte într-un mic oraş. Ei primesc vestea că oraşul Philadelphia a fost atacat de o toxină puternică, aceeaşi care cauzează sinuciderile în masă, iar soţia lui Julian nu a reuşit să se îmbarce în trenul către Harrisburg, astfel că acesta hotărăşte să plece în căutarea ei să se asigure că este bine, lăsând-o pe fiica lui în grija celor doi soţi.

Din păcate, oraşul respectiv a fost şi el afectat de toxină şi, drept urmare, atât şoferul maşinii cu care se deplasa cât şi Julian comit suicid. Elliot, Alma şi Jess se alătură altor doi soţi şi fug din zonă. Aceştia consideră că plantele sunt responsabile de această epidemie, ele fiind capabile să emane nişte chimicale pentru a se proteja. Echipa se întâlneşte cu alţi supravieţuitori şi se despart în două grupuri pentru a încerca să ajungă la adăpost.

Urmărește online filmul The Happening 2008 (Întâmplarea), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)