Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

The Lake House 2006, filme online subtitrat in Romana
  The Lake House 2006, filme online subtitrat in Romana
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

The Lake House 2006 (Casa de lângă lac), film online HD, subtitrat în Română

În anul 2006, Dr. Kate Forster (Sandra Bullock) îşi părăseşte casa de pe lac unde a locuit în chirie în Madison, Wisconsin, pentru a se muta la Chicago. Kate lasă un bilet pentru următorul chiriaş prin care îl roagă să-i trimită eventualele scrisori pe care le primeşte la noua adresă şi mai menţionează faptul că urmele paşilor de câini au fost acolo când a ajuns ea. Doi ani mai devreme, Alex Wyler (Keanu Reeves), un arhitect, soseşte la acea casă şi găseşte scrisoarea lui Kate în cutia poştală.

Casa este neglijată şi nu e nicio urmă de paşi de câine. Fiind arhitect, Alex este hotărât să reîmprospăteze casa şi se apucă s-o renoveze. În timp ce face asta, un câine trece prin vopseaua lui Alex şi lasă urmele fix în locul în care specificase Kate în scrisoare. Uimit, el îi răspunde la scrisoare şi o întreabă pe Kate cum de a ştiut despre acele urme din moment ce casa n-a fost locuită atunci când a ajuns el.

De Valentine’s Day, în 2006, Kate este martora unui accident şi încearcă să salveze o victimă, dar fără succes. Ea se duce impulsiv înapoi la casa de pe lac şi găseşte scrisoarea lui Alex, scriindu-i înapoi. Atât Alex cât şi Kate continuă să-şi scrie scrisori şi să şi le transmită în cutia poştală. Ei se uită mereu unul după celălalt atunci când aşteaptă lângă cutia poştală, în speranţa că se vor vedea, însă e în zadar. Ei realizează apoi că trăiesc la doi ani distanţă şi corespondenţa lor îi poartă prin câteva evenimente ce le va schimba viaţa pe vecie.

Urmăreşte online filmul The Lake House 2006 (Casa de lângă lac), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)