Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

The Sacrament (2013) Online Subtitrat
  The Sacrament (2013) Online Subtitrat
Categorie : ,
Vizioneaza Online

The Sacrament 2013 Online Subtitrat HD

Prin aceasta postare vom discuta despre un film de groaza numit the sacrament online subtitrat.

Patrick, un fotograf de modă, primeşte o scrisoare din partea surorii sale, o dependentă de droguri ce se recuperează pe nume Caroline, prin intermediul căreia îl invită să o viziteze la Eden Parish, o comunitate utopică, departe de droguri, ce a fost fondată de un lider religios. Atunci când Patrick cercetează mai detaliat, el descoperă că aceştia s-au mutat către o altă locaţie nespecificată ce este accesibilă doar cu elicopterul. Intrigaţi de mister, colegii de muncă ai lui Patrick, reporterul Sam şi cameramanul Jake, sugerează să facă un documentar pe această temă.

Călătoria lor decurge bine, dar pilotul elicopterului îi avertizează că în ziua următoare el va pleca de acolo fie că se vor întoarce fie că nu; ei promit că nu vor întârzia. Problemele apar pentru prima oară atunci când îi întâlnesc pe cei care îi întâmpină. Deoarece îl aşteptau doar pe Patrick, aceştia sunt reticenţi să primească o întreagă echipă de filmare, dar Liderul lor autorizează intrarea tuturor.

Mai mult decât atât, în comunitatea însăşi, ei sunt întâmpinaţi de gardieni înarmaţi care le fac intrarea mai grea. Nesimţindu-se în largul lor, Jake şi Sam încep să regrete că au plecat în această călătorie, dar Patrick mai elimină din tensiune atunci când o vede pe sora lui. Caroline îi primeşte cu entuziasm şi le cere scuze pentru neplăcerile cauzate. Aceasta pleacă împreună cu Patrick, iar celorlalţi doi li se oferă propria cabină. Echipa de filmare începe apoi să ia interviuri localnicilor care îşi exprimă mulţumirea şi recunoştinţa faţă de Lider. Aceştia par într-adevăr fericiţi, dar ceva necurat pluteşte în aer.

Pentru a viziona filmul gratuit The Sacrament 2013 Online Subtitrat dati mai jos click pe un player.

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)