Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

The Theory of Everything 2014 Online Subtitrat
  The Theory of Everything 2014 Online Subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

The Theory of Everything 2014 Online

Filmul the theory of everything online subtitrat care spune povestea celebrului Stephen Hawking este aflat mai jos, dupa descrierea filmului.

Încă din fragedă tinereţe era clar că Stephen Hawking (Eddie Redmayne) nu este un om ca toţi ceilalţi şi are o minte excepţională. Reuşind să câştige o bursă şcolară la Universitatea din Oxford, viitorul lui părea să fie unul mai mult decât luminos. Mergând la Cambridge, el o întâlneşte într-o seară pe Jane Wilde (Felicity Jones) şi se îndrăgosteşte de ea iremediabil, ajungând la scurtă vreme să se şi logodească. În ciuda faptului că totul pare să meargă ca pe roate, atât în plan profesional cât şi în plan personal, Stephen începe să prezinte nişte probleme de sănătate.

În urma unui incident care-l trimite pe patul de spital, doctorii descoperă faptul că Stephen suferă de o boală extrem de vicioasă cunoscută drept ALS (Scleroză Laterală Amiotrofică – cea pentru care s-a făcut vara trecută acea campanie internaţională de proporţii cu turnatul de apă cu gheaţă în cap), iar aceştia îi transmit tânărului că va mai avea de trăit, în cel mai fericit caz, doi ani de zile, ceea ce evident că îl devastează atât pe el cât şi pe cei din jurul său.

Pe măsură ce boala lui Stephen avansează şi starea lui fizică se deteriorează vizibil, el încearcă să se distanţeze puţin de Jane pentru a nu o ţine „captivă” lângă el, însă ea nici nu vrea să audă despre aşa ceva şi insistă să se căsătorească indiferent ce. Ea îl ajută din toate punctele de vedere şi devine îngrijitoarea lui permanentă. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului şi cu Stephen reuşind să dea peste cap toate pronosticurile doctorilor în privinţa speranţei de viaţă şi a oamenilor de ştiinţă în privinţa teoriilor sale, presiunea devine copleşitoare şi greu de gestionat pentru Jane, care acum are şi copii de îngrijit pe lângă soţul cu probleme.

Pelicula numita The Theory of Everyting 2014 Online Subtitrat in Limba Romana este disponibila aici:

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)