Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

The Wedding Planner 2001, online subtitrat în Română
  The Wedding Planner 2001, online subtitrat în Română
Categorie : ,
Vizioneaza Online

The Wedding Planner 2001 (Eu cu cine mă mărit?), film online HD, subtitrat în Română

După ce planifica şi coordonează cu succes o nouă nuntă, planificatoarea din San Francisco pe nume Mary (Jennifer Lopez) se reîntâlneşte cu o cunoştinţă de-a ei din copilărie pe nume Massimo (Justin Chambers) prin intermediul tatălui ei (Alex Rocco) care îşi doreşte ca ei doi să se căsătorească. Mary, totuşi, nu este impresionată şi rămâne concentrată asupra ambiţiei sale de-a promova în cadrul companiei pentru care lucrează. Pentru a-i convinge şefa să o accepte ca partener, Mary obţine un contract la nunta unei celebrităţi pe nume Fran.

Pe când se afla la telefon pentru a da vestea cea mare, ea devine implicată într-un incident din care este salvată de un bărbat din apropiere. Când se trezeşte în spital, ea afla că bărbatul care a salvat-o este pediatrul local Steve Edison (Matthew McConaughey). Când prietena şi colega lui Mary, Penny (Judy Greer), soseşte, ea îl convinge pe Steve să meargă cu ele la proiecţia unui film în aer liber, însă apoi inventează o scuză pentru a pleca şi a-i lăsa pe cei doi singuri.

La film, Mary şi Steve dansează împreună, însă când sunt aproape de-a se săruta se porneşte o furtună care-i obliga să fugă spre adăpost. Câteva zile mai târziu, Mary şi Fran se afla la o nouă nunta planificată de Mary, iar Fran o tachinează cu privire la faptul că este visătoare, iar aceasta îi povesteşte despre întâlnirea de la film. Mai târziu, cele două se întâlnesc din nou, iar Fran hotărăşte să îi facă şi ei cunoştinţă cu logodnicul pe care Mary îl ştia doar după numele de „Eddie”. Eddie, însă, se dovedeşte a fi chiar Steve, ceea ce îi pune pe amândoi într-un mare impas.

Urmăreşte online filmul The Wedding Planner 2001 (Eu cu cine mă mărit?), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)