Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

The Thirteenth Floor 1999 online subtitrat
  The Thirteenth Floor 1999 online subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

The Thirteenth Floor film online La sfârşitul anilor ’90, în Los Angeles, Hannon Fuller (Armin Mueller-Stahl) deţine o companie de calculatoare evaluată la mai multe miliarde de dolari şi este inventatorul unui simulator de Realitate Virtuală plin cu oameni simulaţi care nu au nici cea mai vagă idee că sunt nişte programe pe calculator. Când Fuller este ucis cu puţin timp înainte de-a începe testele preliminare ale sistemului RV, prietenul şi protejatul lui, Douglas Hall (Craig Bierko), care e şi moştenitorul companiei, devine suspectul principal.

Dovezile împotriva lui Hall sunt atât de clare încât şi el însuşi începe să se îndoiască de propria nevinovăţie. Între interogatoriile la care e supus de detectivul LAPD Larry McBain (Dennis Haysbert), Hall se întâlneşte cu Jane Fuller (Gretchen Mol), fiica înstrăinată a lui Hannon care este ocupată cu închiderea noului sistem RV. Cei doi încep apoi o relaţie romantică. Atunci când un barman local este ucis după ce susţine că a fost martorul unei întâlniri între Hall şi Fuller în noaptea morţii celui din urmă, Hall este arestat.

Totuşi, Jane îi oferă acestuia un alibi şi este eliberat. Cu ajutor de la asociatul său Whitney (Vincent D’Onofrio), Hall încearcă să găsească un mesaj pe care i l-a lăsat Fuller în interiorul simulaţiei. Intrând în realitatea virtuală, Hall devine un funcţionar bancar pe nume John Ferguson. Fuller i-a lăsat mesajul la un barman pe nume Jerry Ashton (Vincent D’Onofrio). Mai devreme, Ashton observă că Ferguson a schimbat locurile cu Hall şi începe să realizeze că este ceva necurat la mijloc. Speriat şi furios, Ashton încearcă să îl omoare pe Hall.

Vizioneaza online filmul The Thirteenth Floor 1999 (Etajul 13), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)