Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

This Is England 2006, online subtitrat in romana
  This Is England 2006, online subtitrat in romana
Categorie : ,
Vizioneaza Online

This Is England 2006 (Asta-i Anglia), film online HD, subtitrat în Română

În anul 1983, puştiul de 12 ani Shaun se implică într-o bătaie la şcoală cu un băiat pe nume Harvey după ce acesta face o glumă proastă despre tatăl lui ce a murit în Războiul Malvinelor. În drum spre casă, Shaun dă peste o gaşcă de tineri skinheads condusă de Woody, iar aceştia îl compătimesc pe Shaun şi îl invită să li se alăture în grup. Ei îl acceptă pe Shaun ca membru şi acesta la rândul său îl priveşte pe Woody ca pe un frate mai mare.

De asemenea, el se îndrăgosteşte de Smell, o fată mai mare decât el care se îmbracă într-un stil mai rebel. Combo, un skinhead mai mare, se întoarce în grup după ce a ispăşit o perioadă de închisoare şi este acompaniat de un bărbat priceput în mânuirea cuţitelor, pe numele său Banjo. Un timp charismatic, dar tare instabil din punct de vedere psihic şi cu apucături sociopate, Combo îşi exprimă naţionalismul englez şi concepţiile rasiste, încercând să se impună ca lider al găştii.

Acest lucru face ca grupul să se despartă, iar câţiva tineri, printre care şi Shaun, îl aleg pe Combo în detrimentul lui Woody datorită concepţiilor mai atrăgătoare ale acestuia. Shaun îl priveşte pe Combo ca pe un mentor, iar acesta la rândul său este impresionat de puşti deoarece parcă se vede pe el când era de vârsta lui. Combo intră într-o depresie atunci când Lol, iubita lui Woody, îl respinge când acesta îi mărturiseşte faptul că a iubit-o din momentul în care s-au culcat împreună, în urmă cu şase ani.

Urmăreşte online filmul This Is England 2006 (Asta-i Anglia), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)