Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Top Five (2014) Online Subtitrat
  Top Five (2014) Online Subtitrat
Categorie : ,
Vizioneaza Online

Top Five 2014 Online Subtitrat in Romana HD

Top Five online subtitrat a fost lansat in cinematografe in premiera pe data de 12 decembrie 2014.Andre Allen (Chris Rock), un comedian care se străduieşte să se „rebranduiască”, şi reporteriţa Chelsea Brown (Rosario Dawson) se plimbă pe străzile din New York şi discută despre vremurile care se tot schimbă. El a avut o carieră strălucită de comedian stand-up înainte ca faima lui să crească exponenţial când a făcut parte din francizade mare succes „Hammy The Bear”, acolo unde a interpretat un poliţist în costum de urs. Acum, de fiecare dată când este văzut de cineva i se strigă „Hammy!”, amintindu-i de acel rol.

În prezent, Andre îşi doreşte să schimbe percepţia lumii despre el şi să creeze un film serios, ceea ce şi face în „Uprize”, unde interpretează o figură importantă din timpul Revoluţiei Haitiene, Dutty Boukman. De asemenea, el este logodit cu vedeta de televiziune Erica Long (Gabrielle Union). Din păcate pentru el, fanii săi sunt mult mai interesaţi dacă va mai face vreun film din seria Hammy sau dacă va mai face stand-up comedy decât de viitorul său film.

În cele din urmă, în timpul interviului, Chelsea adresează unele întrebări care-l deranjează pe Andre, cum ar fi „de ce nu mai este amuzant”. De asemenea, ea pătrunde un pic în viaţa personală şi îl întreabă despre problemele cu alcoolul pe care le-a avut, spunându-i în acelaşi timp că şi ea a trecut printr-o astfel de perioadă nefastă. Andre începe să povestească despre momentul cel mai greu din viaţa lui, pe când se afla în Houston, în anul 2003. Acolo l-a întâlnit pe Jazzy Dee, un şarlatan care susţinea că el poate face rost de orice are nevoie, însă…

Comedia americana numita Top Five 2014 Online Subtitrat in Romana este gratuit mai jos:

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)