Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Train – Trenul Groazei 2008, online subtitrat in romana
  Train – Trenul Groazei 2008, online subtitrat in romana
Categorie : ,
Vizioneaza Online

În Europa de Est, un grup de atleţi de liceu americani se îmbarcă fără să-şi dea seama într-un tren care va deveni o adevărată cursă letală. Studenţii participă la un campionat de wrestling, iar grupul este format din Todd (Derek Magyer) şi prietena lui Alex (Thora Birch), Sheldon (Kavan Reece), Claire (Gloria Votsis) şi tânărul antrenor secund, Willy (Gideon Emery). După un meci greu, ei se strecoară din camera de hotel pentru a merge la un club de noapte.

Cu toate acestea, ei se întorc prea târziu pentru a prinde trenul de Odessa. Antrenorul Harris (Todd Jenson) a rămas în urmă pentru a-i aştepta. La gară, o femeie pe nume Dr. Velislava (Koina Ruseva) îl abordează şi explică faptul că biletele de tren sunt cumpărate în mod normal după ce se îmbarcă. Antrenorul şi membrii echipei i se alătură în tren. Doi lucrători din tren le iau paşapoartele şi mai apoi le dau foc.

În vagonul restaurant, antrenorul este însoţit de către doctora care flirtează cu el. Cei doi merg împreună în cameră pentru a face sex, dar aceasta îl injectează cu un tranchilizant. Ulterior, antrenorul ajunge într-o cameră de tortură unde îi sunt aplicate tratamente inumane. Între timp, patru studenţi şi antrenorul secund beau şi se joacă adevăr sau provocare. Todd primeşte provocarea de-a se plimba prin tren în lenjerie intimă. Când ajunge la capătul trenului, el este capturat şi chinuit. În ziua următoare, când realizează că Todd încă lipseşte, studenţii rămaşi încep să îi caute pe cei care lipsesc din grup.

Urmăreşte online filmul Train – Trenul Groazei 2008, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română.

SERVER 2

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)