Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Transfer de viata (2015) Online Subtitrat
  Transfer de viata (2015) Online Subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

“Transfer de viaţă – Self less” 2015 online subtitrat in limba romana hd e un film despre Dimitri Itskov, un mogul media, a împărtășit planurile sale de a crea o tehnologie prin care oamenii să poată atinge viața veșnică. Întâi printr-un robot controlat de creierul uman, apoi prin transferarea efectivă a creierului uman într-un robot humanoid. Ei bine, Self/less preia această idee, care aparent ar putea deveni aplicabilă în 30 de ani, dar o duce la un nivel superior. Pentru că transferul de conștiință și până la urmă, de viață, nu se face într-un corp robotic, ci într-unul uman.

Așa începe o nouă viaţă in “Transfer de viaţă – Self less”, departe de cunoscuţi, după ce conştiinţa sa este transferată cu succes în corpul unui bărbat mai tânăr. Procedura este desfășurată cu meticulozitate și precauție, pentru că nu e accesibilă oricui. Albright, omul de știință malițios (căruia nu îi lipsesc ochelarii de vedere cu rame groase, care mereu par să ascundă după ei tulburări psihice), explică inițial că motivele se rezumă la faptul că oamenii de rând nu sunt pregătiți pentru o astfel de tehnologie, așa că e adresată doar “minților grozave”, care mai merită niște timp pentru a-și îndeplini misiunile mărețe pe Pământ.

Sună ca o manifestare egoistă a ierarhizării sociale. Sună, pentru că exact asta e. La prima vedere, e un vis frumos să ai opțiunea de a-ți tranfera sufletul bătrân și plin de experiență în trupuri tinere și chipeșe la nesfârșit, nefiind nevoit niciodată să te frămânți cu faptul că nu ai apucat să faci tot ce îți doreai în viață. Asta pentru că rezerva de vieți nu se termină niciodată, atât timp cât ai suficienți bani pentru câte un corp nou, o dată la, să zicem, aproximativ 70 de ani in filmul “Transfer de viaţă – Self less”.

Momentan fara subtitrare (update in curand)

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)