Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Troy – Troia 2004, online subtitrat în Română
  Troy – Troia 2004, online subtitrat în Română
Categorie :
Vizioneaza Online

Troy – Troia 2004, film online DVDRip, subtitrat în Română

Prinţul Hector (Eric Bana) şi fratele lui mai mic, Paris (Orlando Bloom), negociază pacea între Troia şi Sparta. Paris se îndrăgosteşte de Elena (Helen, cum i se spune în film, interpretată de Diane Kruger), soţia regelui Menelaus (Brendan Gleeson), şi o ia pe furiş în Troia. Furios, Menelaus jură răzbunare. Menelaus discută cu fratele lui, Agamemnon (Brian Cox), regele Mycenae care a cucerit fiecare armată a Greciei şi acum o controlează, pentru un atac asupra Troiei. Agamemnon, care şi-a dorit de ani buni să cucerească Troia, se foloseşte de acest pretext pentru a o invada. Generalul Nestor (John Shrapnel) îi cere să-l ia cu el pe legendarul războinic Ahile (Brad Pitt).

Odiseu (Sean Bean), regele Ithaca, aflată sub comanda lui Agamemnon, merge la Phtia pentru a-l convinge pe Ahile să lupte alături de ei şi îl vede antrenându-se cu vărul lui, Patrocles (Garrett Hedlund). Nesigur ce să facă, Ahile merge la mama lui pentru a-i cere sfatul. Ea îi spune că dacă rămâne, va duce o viaţă lungă şi fericită, dar nu va fi ţinut minte. Dacă pleacă, va găsi glorie nemărginită şi va intra în istorie, dar va muri. Dorind să facă istorie şi să fie ţinut minte, el decide să plece. Cu grecii care au înconjurat Troia, Paris îl provoacă la duel pe Menelaus pentru a regla lucrurile. Acesta acceptă duelul, dar Agamemnon plănuieşte să atace oraşul indiferent de deznodământul acestui duel.

Paris este învins cu uşurinţă şi rănit serios. Grecii atacă apoi, dar sunt forţaţi să se retragă datorită arcaşilor de pe ziduri. Briseis (Rose Byrne), o membră a familiei regale din Troia capturată de greci, este chinuită de oamenii lui Agememnon, însă Ahile intervine şi o salvează înainte ca aceştia s-o violeze. În cortul lui, Briseis încearcă să-l omoare pe Ahile, dar îşi dă seama că îl place şi renunţă la idee.

Urmăreşte online filmul Troy – Troia 2004, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 1

SERVER 2

SERVER 3, CD 1

SERVER 3, CD 2

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)