Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Up in the Air 2009 online subtitrat gratis
  Up in the Air 2009 online subtitrat gratis
Categorie : ,
Vizioneaza Online

Up in the Air 2009 (Sus, în aer), film online HD, subtitrat în Română

Ryan Bingham (George Clooney) lucrează pentru o firmă de consultanţă de Resurse Umane a cărei specializare este asistenţa terminării contractelor de muncă. Ryan îşi câştigă existenţa călătorind din oraş în oraş pentru a se ocupa de concedierile de personal ale diverselor firme. Ryan oferă, de asemenea, discursuri motivaţionale, folosind diverse analogii şi îşi iubeşte meseria care-i permite să călătorească mereu. Ambiţia lui personală este aceea de-a deveni cea de-a şaptea persoană care acumulează zece milioane de puncte de loialitate de la compania American Airlines.

În timpul călătoriilor, el se întâlneşte cu o femeie ce strânge la rândul ei puncte de loialitate, Alex (Vera Farmiga), şi începe o relaţie amicală cu ea. Ryan este chemat înapoi în mod neaşteptat de superiorii lui în Omaha, Nebraska. O nouă angajată plină de ambiţie, Natalie Keener (Anna Kendrick), promovează un plan de reducere a costurilor şi crede că aceste concedieri pe care le face Ryan ar putea fi realizate mult mai uşor prin intermediul videoconferinţelor, reducând astfel costul deplasărilor.

Ryan protestează şi susţine că Natalie nu are habar despre acest proces şi nu ştie cum să se descurce cu oamenii supăraţi. Şeful lor (Jason Bateman) îi cere lui Ryan s-o ia pe Natalie cu el în următoarea călătorie pentru a-i arăta cum se face, spre nemulţumirea lui. Pe măsură ce călătoresc, ei se cunosc mai bine şi aceasta îi adresează mai multe întrebări. Pe parcurs, însă, atunci când are chiar ea parte de-o veste neplăcută primită prin SMS, Natalie începe să se îndoiască de corectitudinea programului ei, iar Ryan îşi reconsideră la rândul său concepţiile despre viaţă.

Urmăreşte online filmul Up in the Air 2009 (Sus, în aer), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)