Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Winter Sleep - Somn de iarnă 2014 Online Subtitrat
  Winter Sleep – Somn de iarnă 2014 Online Subtitrat
Categorie :
Vizioneaza Online

Winter Sleep – Somn de iarnă 2014 Online Subtitrat in Romana

Bine ati (re)venit dragi vizitatori, prin aceasta postare va vom prezenta filmul winter sleep online subtitrat care este inclus in categoria drama.

Aydin, un fost actor, deţine un hotel montan în Cappadochia, dar şi alte câteva proprietăţi pe care le închiriază locuitorilor din zonă. El are o viaţă mai bună decât oricine altcineva din regiune. Educat şi foarte bogat, el îşi petrece timpul scriind într-o rubrică pentru un ziar local şi face cercetări în legătură cu istoria teatrului turcesc despre care speră să scrie o carte cândva. Într-o zi, Aydin şi asistentul lui Hidayet se duc în sat şi de nicăieri o piatră aterizează pe parbrizul maşinii lui, spărgându-l.

Cel care a aruncat piatra este Ilyas, fiul lui Ismail, unul dintre chiriaşii lui Aydin care se află cu câteva luni întârziere la plata chiriei. Atunci când Hidayet se duce la tatăl lui pentru a-i reproşa comportamentul fiului său, acesta descoperă că oamenii lui Aydin au trimis deja o echipă de recuperatori care i-au luat acestuia diverse bunuri din casă şi poliţiştii l-au bătut serios pentru că a încercat să împiedice acest lucru. Situaţia devine şi mai tensionată până când intervine fratele lui Ismali, Hamdi.

Hamdi, dornic să-l mulţumească pe imamul local, îl aduce pe tânărul Ilyas la Aydin pentru a încerca să se revanşeze pentru incidentul provocat. Cu toate acestea, gestul lui îl enervează şi mai tare pe Aydin şi îl inspiră să scrie în rubrica din ziar despre cum un imam ar trebui să dea un exemplu comunităţii sale. La început, sora lui se întreabă de ce Aydin nu îşi foloseşte talentul la scris în altă parte decât acel ziar, însă mai târziu îşi schimbă opinia şi îl apostrofează că este superficial şi critică alţi oameni din confortul fotoliului său.

Pelicula Winter Sleep 2014 Online Subtitrat in Limba Romana in mod gratuit si hd:

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)