Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Wrongfully Accused 1988 film online subtitrat
  Wrongfully Accused 1988 film online subtitrat

Wrongfully Accused (Acuzat pe Nedrept) film online subtitrat hd despre faimosul violonist Ryan Harrison (Leslie Nielsen) se află în toiul unui concert. După aceea, el merge la o petrecere unde se întâlneşte cu Hibbing Goodhue (Michael York), un milionar care îi sponsorizează spectacolele, dar şi cu soţia seducătoare a acestuia, Lauren (Kelly Le Brock), cât şi cu posibila sa amantă, Cass Lake (Melinda McGraw). În ziua următoare, el găseşte un bilet de la Lauren în maşina sa în care i se spune să se deplaseze până la reşedinţa Goodhue.

Când ajunge acolo, el se întâlneşte cu Sean Laughrea (Aaron Pearl), care tocmai l-a ucis pe Goodhue împreună cu un complice necunoscut. O luptă violentă se iscă în timpul căreia Harrison descoperă că lui Sean îi lipseşte un ochi, o mână şi un picior, iar apoi aude despre nişte pregătiri pentru o operaţiune ce are numele de cod „Highlander” înainte de-a fi făcut inconştient. Când se trezeşte, Harrison se regăseşte arestat şi condamnat pentru uciderea lui Goodhue.

Disperat să îşi demonstreze nevinovăţia, Harrison evadează din duba care îl transporta după ce se produce un accident. Locotenentul Fergus Falls (Richard Crenna) soseşte la faţa locului, preia controlul asupra situaţiei şi jură că va face tot posibilul să îl prindă şi să-l pedepsească pe fugar. Harrison se întoarce la moşia Goodhue unde se întâlneşte cu Cass care încearcă să recupereze ceva aflat în spatele unui portret. Ea îi spune că ştie că este nevinovat şi că o bănuieşte pe Lauren că ar fi în spatele acestei crime, însă refuză să spună ceva poliţiei deoarece Lauren este sora ei.

Urmăreşte online filmul Wrongfully Accused 1998 (Acuzat pe Nedrept), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)