Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

You've Got Mail (1998) online subtitrat
  You’ve Got Mail (1998) online subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Kathleen Kelly (Meg Ryan) are o relaţie cu Frank Navasky (Greg Kinnear), un jurnalist la publicaţia The New York Observer care se află mereu în căutarea unei oportunităţi de-a ieşi în evidenţă. În timp ce Frank este devotat maşinii sale de scris, Kathleen preferă laptopul şi internetul. În contul de AOL ea îşi foloseşte porecla de „Shopgirl” şi citeşte un email din partea lui NY152, porecla folosită de Joe Fox (Tom Hanks) pe care l-a întâlnit prima oară într-o cameră de chat pentru persoane cu vârsta de peste 30 de ani.

Joe aparţine familiei Fox care conduce „Fox Books”, un lanţ de „mega” librării. Kathleen, pe de altă parte, deţine o librărie independentă, „The Shop Around The Corner”, pe care a condus-o şi mama ei înainte. Cei doi trec unul pe lângă altul în drum spre serviciu fără să ştie cine este fiecare. Joe supervizează deschiderea unei noi librarii în New York cu ajutorul celui mai bun prieten, Kevin (Dave Chappelle).

Între timp, Kathleen şi cei trei asistenţi ai ei, George (Steve Zahn), Mătuşa ei Birdie (Jean Stapleton) şi Christina (Heather Burns), îşi deschide micul ei magazin în acea dimineaţă. Într-o zi când se afla cu nişte rude de-ale sale copii în oraş, Joe intră în librăria lui Kathleen cu ei pentru a le arăta câte ceva puştilor. Joe şi Kathleen au o conversaţie amicală în care ea se plânge de deschiderea noii librarii Fox Bookstore din apropiere, lucru care îl şochează pe Joe şi hotărăşte să nu-i spună numele său de familie, prezentându-se doar că Joe.

Urmăreşte online filmul You’ve Got Mail 1998 (Mesaj pentru tine), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)